Hoe kom ik aan een grote kartonnen doos

Feestjes op de zaak blijven een veel besproken onderwerp. Hoever ga je? Houd je het altijd professioneel of zijn dat de momenten dat men zich een beetje kan laten gaan onder de collega’s? Wat vier je en hoe regel je dat? En waar verpak je de cadeaus in? Kortom, een hoop dingen om over na te denken. In deze blog loop ik een paar van die punten met je langs, hopelijk helpt het met de organisatie en het maken van beslissingen. Lees je mee?

Wat vier je en waarom?

Ja, want vier je iedere nationale feestdag? En hoe zit het met niet nationale feestdagen die voor andere religies belangrijk zijn? Dit zijn beslissingen die jij voor je bedrijf moet nemen. Men kijkt altijd wel naar deze feestelijkheden uit en vaak is het bijtrekken van een extra feestdag of twee niet zo’n probleem. Maar goed, het moet natuurlijk wel in je planning en in je budget passen. 

Hoe pak je dat aan?

Als je daar eenmaal over uit bent, kan het regelen beginnen. Tijd om de slingers op te hangen en de lootjes te verdelen. Je kan dozen kopen, zodat iedereen een simpele suprises kan maken. Zo breng je de sfeer in het kantoor en heeft iedereen straks iets om uit te pakken. Dat is een manier om een feest te vieren. En eentje waar de meeste mensen toch wel enorm van genieten. Dit komt omdat men rond die tijd in het jaar toch al in een feestelijke en warme stemming is. Hoe gezellig is het om dat in het werkleven door te trekken. 

Wat is de meerwaarde?

Men vraagt zich weleens af wat de functie is van die vieringen op kantoor omdat het ook voor afleiding van de dagelijkse taken kan zorgen. Toch kan het de sfeer op de vloer enorm verhogen en daarnaast laat je door een presentje of een kleine viering op kantoor ook de waardering vanuit het bedrijf aan de werknemer blijken.  Het wordt allemaal iets persoonlijker en het brengt vaak werknemers ook dichterbij elkaar. Dit is dan meestal nog steeds op een professionele manier maar toch prettiger en gezelliger. 

Wees kritisch

Soms kan je die eerder genoemde dozen beter gebruiken voor iets anders, bijvoorbeeld als je met je bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie. Gelukkig kan je dan ook bij Vermeij terecht en zal je de feestelijkheden dit jaar misschien moeten overslaan. Kartonnen dozen kopen, kan je immers doen voor veel verschillende redenen. Bij Vermeij hebben ze goede kwaliteit dozen die je wellicht alleen wilt gebruiken voor dit soort projecten.