Hoe valt Black Bananas qua maat?

Het gaat razendsnel met sportmerk Black Bananas. Nadat het merk in 2019 min of meer bij toeval ontstond, is het tegenwoordig een kledingmerk dat veel gedragen wordt door bekende Nederlanders en ook internationale artiesten. Het gaf het streetwear en sportmerk een enorme boost. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken en biedt het producten aan zowel mannen als vrouwen zoals er ook voldoende Black Bananas kids kledingstukken beschikbaar zijn. Meer over dit onderwerp weten? Lees hieronder meer informatie over dit onderwerp.

Ontstaan vanuit een stageopdracht

Black Bananas is ontstaan naar aanleiding van een stageopdracht, waarbij een Nederlander een T-shirt moest maken voor een vriend. Meteen was het hek van de dam en was een iconisch merk geboren. Niemand die dat had kunnen bevroeden. Black Bananas biedt sportkleding en eigenwijze streetwear, zoals je er ook alleen de beste accessoires koopt. De kleding is herkenbaar en uniek. Dat wat als een stageopdracht begon, is tegenwoordig een meer dan volwaardig bedrijf geworden. In sneltreinvaart wordt de wereld veroverd. Je zou de stageopdracht dus beslist als een succes kunnen beschouwen. 

Kies bij Black Bananas altijd voor een maatje meer

Het is belangrijk om te weten dat wanneer je plannen hebt om producten van Black Bananas te kopen, je rekening houdt met de maatvoering. Net als andere bekende aanbieders als Nike en Adidas namelijk, blijkt de kleding in de praktijk wat klein uit te vallen. Het is in negen van de tien gevallen dan ook verstandig een maat groter te nemen. Dan ben je vrijwel altijd verzekerd van perfect zittende kleding. Wel iets om nadrukkelijk rekening mee te houden, want de pasvorm is voor kleding uiteraard king. 

Bekende Nederlanders zweren ondertussen bij het kledingmerk

Een van de redenen waarom het zo snel gaat met de kleding van Black Bananas is de populariteit onder bekende Nederlanders. Mannen en vrouwen als DJ Latu, Jandino, Freddy Moreira, Johnny 500 en Fajah Lourens dragen de kleding en ze blijken meer dan perfecte uithangborden van het kledingmerk, dat de eerste producten aan de man bracht via een pop-up winkel in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ondertussen koop je de kleding ook in België en online. En daarmee is de opmars van dit kledingmerk nog beslist niet ten einde gekomen. Want ook binnen Black Bananas is de expansiedrift ondertussen groot. Logisch, want elke succesvolle onderneming weet dat je het ijzer moet smeden als het heet is. En heet is Black Bananas op dit moment alleszins.