Een haartransplantatie in Turkije voor ieder hoofd

In deze tijden is het voor iedereen wel mogelijk om iets aan het lichaam te laten veranderen. Dit is voor veel verschillende mensen erg fijn. Vooral wanneer het namelijk voor een medische oorzaak mogelijk is om iets aan het lichaam te laten doen, is dat natuurlijk geweldig voor deze persoon. Er zijn dan ook veel verschillende manieren waarop iemand geholpen kan worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld bepaalde medische ingrepen worden gedaan die ervoor zorgen dat iemand makkelijker het dagelijks leven door zal komen. Ook kan iemand met het gebruik van vullers zaken aan het gezicht laten aanpassen. Tevens is het mogelijk om bij het verlies van bijvoorbeeld het haar daarbij geholpen te worden met een transplantatie. Dit wordt ook steeds vaker gedaan door mensen die last hebben van haarverlies. 

 

In Turkije

Haarverlies kan voor veel mensen namelijk een grote impact hebben. Het verliezen van haar kan sommige mensen ouder laten voelen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Daardoor is het goed om te weten dat hier wat aan gedaan zou kunnen worden. Een haartransplantatie kan hier in veel gevallen de oplossing voor zijn. Toch zijn deze ingrepen in ons eigen land nog best prijzig. Het is in veel gevallen dan ook goedkoper om dit in het buitenland uit te laten voeren. Een haartransplantatie kan je bijvoorbeeld zeer goed in Turkije laten uitvoeren. Hier is de technologie verder en bovendien zijn de prijzen van de transplantatie goedkoper. Daardoor is het zelfs met de prijs van een vliegticket en een hotel voor een paar dagen vaak toch nog goedkoper om de haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren. Daarnaast is de kwaliteit en technologie van de haartransplantatie daar uitstekend. 

 

Methodes 

Om de transplantatie van het haar uit te voeren zijn er meerdere methoden waaruit gekozen kan worden. Niet ieder persoon is natuurlijk hetzelfde dus ook niet iedereen zal met hetzelfde probleem op het hoofd kampen. Daarom is het goed om te weten dat er diverse opties zijn om de transplantatie te doen, afhankelijk van wat het beste bij je past. Zo is het mogelijk dat de FUE-methode gebruikt zal gaan worden voor de transplantatie. Bij deze methode worden de grafts van jouw eigen hoofd verplaatst naar de kale plekken. Op deze wijze zal het hoofd dus weer vol geraken met gezonde haarzakjes. Een andere manier is de DHO-methode. Hierbij worden de gedoneerde haarzakjes weer direct geplaatst op de kale plekken van het hoofd. Zo zal de haartransplantatie dus makkelijker en sneller verlopen door deze methode.