Wat zijn de hondemode trends in 2021?

Iedereen weet dat hondenkleding leuk is, maar niet alle honden genieten van kleding. Sommigen geven de voorkeur aan het nonchalante gevoel van gewoon rondhangen met hun eigenaren, terwijl anderen extra ondersteuning nodig hebben om ze te voorkomen dat ze koud worden, of bepaalde ondersteuning bij de spieren nodig hebben. Hondenkleding kan helpen om ze warm te houden en je de mogelijkheid te geven om ze in schattige kleine outfits aan te kleden wanneer je uit wilt gaan of je bezoek aan de buren wilt formaliseren. In deze blog gaan we in op bepaalde soorten hondenkleding en voor welke soort hond dit geschikt is.

Puppy’s

Puppy-truien zijn een populair huisdieraccessoire dat huisdiereigenaren graag kopen. Deze truien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ontwerpen en stijlen, maar ze dienen allemaal hetzelfde doel – om uw pas geboren huisdier warm te houden. Sommige mensen kiezen ervoor om kleding te kopen die sportteams of andere huisdieren-gerelateerde thema's hebben. Anderen kiezen ervoor om kleinere dierenvormige truien te kopen. Wat je ook kiest, je zult merken dat deze schattige truien je pup hebben gewaarborgd met hondenkleding terwijl hij of zij van alle bezienswaardigheden van de buitenwereld geniet. Ze kunnen zelfs op reis gaan met jou!

Kledingkeuze

Een andere populaire keuze voor hondenkleding is winter kleding. Of je nu een korte hondenjas kiest voor een schattige, chique look, of een lange winterjas voor warmte, je zult merken dat er veel geweldige opties voor je beschikbaar zijn. De sleutel tot het kiezen van de perfecte winterjas is een ontwerp uit die coördineert met het type van uw honden. Als uw hondenjas kort en harig is, wilt u misschien met een winterjas met een V-hals gaan. Als hij ouder is en een meer “dressy” winterjas met een V-hals draagt, kun je een winterjas kiezen met een gewone stijl en eenvoudige kleur. Als u op zoek bent naar hondenkleding die meer casual in de natuur is, overweeg dan om schattige sweatshirts en tees te kopen. Hondenkleding in de vorm van sweaters en t-shirts zijn geweldig omdat ze zowel functioneel als modieus zijn, perfect voor die hete zomerdagen wanneer je probeert je hond koel te laten voelen. Om je trui of tee nog beter te laten passen, moet je het vaak eerst proberen. Hondenkleding sweaters en -shirts zijn meestal gemaakt van fleece, dus zorg ervoor dat u een stijl kiest die uw pups lichaamstype complimenteert. Let hierbij op de warmte van artikel voor uw hond.