Veja schoenen voor hem en haar

Schoenen zijn tegenwoordig voor heren net zo belangrijk als voor dames. Daarom is het goed om te weten dat steeds meer merken van de schoenenindustrie zich op beide seksen aan het richten zijn. Om deze reden blijft de markt van de schoenen alsmaar groeien. Tot op heden komen er elk jaar weer nieuwe schoenenmerken bij. Uiteraard zijn er een paar grote merken die iedereen kent en vaak ook blijft kopen, maar ook steeds vaker zijn het de ‘kleinere’ schoenenmerken die erg hard aan het groeien zijn. Het is de laatste jaren vooral steeds belangrijker aan het worden dat de schoenen op een duurzame wijze geproduceerd worden. Hierdoor zijn ook de grotere merken zich daar steeds vaker op aan het richten. Hierdoor kan onze eigen voetafdruk erbij helpen om onze voetafdruk op de planeet een beetje kleiner te maken. Eén van de merken die hier een goede bijdrage aan levert is het merk Veja. 

 

Heren 

Veja heren schoenen richten zich vooral op de sneakers die mannen dragen. Daardoor zijn de modellen van dit merk vooral sportieve schoenen die op een casual wijze gedragen kunnen worden. Toch zitten er ook een paar schoenen in het assortiment van dit merk die prima tijdens het werk gedragen kunnen worden. Dat komt vooral door de nette kleuren waar het merk gebruik van maakt bij de schoenen. Denk hierbij aan verschillende witte en bruine tinten. Tegelijkertijd zien de schoenen er toch nog ontzettend hip uit. Veja richt zich dus vooral op duurzame schoenen en dat doen zij op veel verschillende onderdelen van de schoen. De schoenen worden bijvoorbeeld gemaakt van eco-katoen, wild rubber en gelooid leer. De schoenen zijn dus biologisch en goed voor het milieu, maar toch zijn deze sneakers uitermate hip. 

 

Dames 

Ook voor de dames heeft Veja verschillende soorten schoenen in de aanbieding. De sneakers voor de dames hebben ook allemaal een hip model. Hierdoor kunnen de sneakers van Veja op verschillende manieren gedragen worden. De sneakers van de dames zijn net als de schoenen voor de heren op een duurzame manier geproduceerd. Toch neemt dit niets af van de kwaliteit en stijl van de schoenen. Ook deze dames sneakers kunnen bij veel verschillende gelegenheden gedragen worden. De kleuren en typen van de schoenen zijn erg afwisselend, waardoor het absoluut mogelijk is om meerdere paren van dit merk in de kledingkast te zetten. Ook door de diverse kleuren van de schoenen is het leuk om met deze varianten af te wisselen.