Zo zorg je voor een intieme avond met je partner!

In het begin van een relatie is alles nieuw en ben je het liefst heel de dag met elkaar. Echter, na verloop van tijd wordt dit bij de meeste stellen minder en dat is op diverse vlakken te merken. Zo wordt er minder vaak samen wat gedaan en ontstaan er sneller frustraties. Voordat je het door hebt leef je al jaren langs elkaar heen en dat is compleet onnodig. Je bent diep van binnen namelijk nog stapelgek op de ander, maar laat dit minder vaak tot uiting komen. Als dit momenteel bij jou aan de orde is, zorg dan voor verandering. Investeer weer tijd in elkaar en ervaar weer dat gevoel van toen je net verliefd werd op elkaar. 

 

Ga weer met elkaar op date

 

Een manier om de liefde in elkaar terug te vinden is door weer eens een date in te plannen. Denk goed na over wat je voorheen graag met elkaar deed en maak tijd voor elkaar vrij. Zorg ervoor dat je die dag ontspannen bent en tref een goede voorbereiding. Reserveer bijvoorbeeld op tijd bij een restaurant of bioscoop en zorg ervoor dat je lievelingsoutfit klaar is. Zet voordat je op date gaat alle negativiteit zoveel mogelijk opzij en richt je volledig op je partner. De kans is groot dat tijdens zo’n avond het verliefde gevoel weer naar boven komt en je na een lange tijd weer echt van elkaar geniet. 

 

Verwen je partner met een massage!

 

Een massage krijgen vindt vrijwel iedereen prettig. Hoe leuk is het dan om eens de tijd te nemen voor je partner en hem of haar eens goed te masseren. Neem hier uitgebreid de tijd en creëer daarmee een intiem moment. Naast dat je jouw partner met massage olie kunt insmeren, is het ook mogelijk om hier glijmiddel voor te gebruiken. Zo zijn er diverse soorten glijmiddelen die erg prettig zijn voor tijdens een massage. Daarnaast kun je de glijmiddel uiteraard ook gebruiken om de massage nog een trede intiemer af te sluiten. 

 

Wat voor glijmiddel kun je hier het beste voor gebruiken?

 

Indien je jouw partner wilt insmeren met glijmiddel, kun je het beste kiezen voor Durex glijmiddel 2 in 1. Deze glijmiddel is perfect geschikt voor seks en voor massages. Je kunt de glijmiddel bij een drogisterij kopen, maar eventueel ook bestellen bij een webshop. Mocht je het niet direct vandaag nodig hebben, dan is het bestellen van glijmiddel stukken voordeliger.