Duo gordijnen op maat kun je gerust omschrijven als zeer veelzijdige gordijnen

In de regel is het vaak een kwestie van kiezen. Je kiest voor A of je kiest voor B . Bij duo rolgordijnen op maat is dat niet het geval. Duo rolgordijnen op maat zijn zowel verduisterend als (semi) transparant. Daardoor sla je twee vliegen in één klap en kun je als bij geen enkel ander gordijn steeds helemaal zelf de sfeer in je huis bepalen.

Misverstanden volop rondom het duo gordijn

Duo gordijnen op maat. Klassieke denkfout die nog wel eens gemaakt wordt is de veronderstelling dat het dan gaat om twee verschillende gordijnen die identiek zijn, maar elk voor een ander raam hangen. Onzin dus, want een duo rolgordijn op maat is één gordijn met verschillende gezichten en verschillende toepassingsmogelijkheden. Het gordijn wordt ook wel eens een rol jaloezie genoemd overigens.

Er bestaan amper gordijnen die veelzijdiger zijn

Duo gordijnen op maat zijn zeer veelzijdige gordijnen. Dat hebben ze overgenomen van jaloezieën. Dat combineren ze vervolgens met het ultieme gemak dat een rolgordijn te bieden heeft. Duo rolgordijnen op maat beschikken over twee banen stof; een transparante en verduisterende of semi transparante stof soort. De twee banen stof bewegen voor elkaar langs, waardoor het mogelijk is om zelf de mate van privacy te bepalen. Duo rolgordijnen zijn er ondertussen al heel lang. Toch worden ze nog altijd standaard genoemd wanneer het gaat om woontrends. Daarmee wordt meteen ook duidelijk dat duo gordijnen op maat dus inderdaad tamelijk bijzondere gordijnen zijn.

Er is een zeer breed kleurenpalet beschikbaar wat betreft deze duo gordijnen

Het op maat laten maken van gordijnen is iets wat je bij voorkeur altijd laat doen. Alleen dan weet je dat de gordijnen perfect voor je raam komen te hangen en precies die uitstraling hebben zoals je dat van een gordijn graag ziet. Je hebt wat betreft deze bijzondere gordijnen ook al veel te kiezen. Check alleen maar eens het kleurenpalet. Dat kan met een gerust hart bijzonder breed genoemd worden.

Realiseer een win-win situatie door te kiezen voor duo gordijnen op maat

Duo rolgordijnen worden op verschillende manieren gebruikt. Zo zie je ze vaker in de slaapkamer en zeker wanneer je daar graag wat meer verduistering gewenst zijn deze gordijnen ook simpelweg perfect. Met de gordijnen kun je eveneens de inkijk in jouw woonkamer sterk verminderen, terwijl je toch zeker ook voldoende lichtinval houdt. Over een win-win situatie gesproken. Wil jij hier meer informatie over? Dan is het goed om hierover in gesprek te gaan met een specialist.